Reţeta câştigătoare de la cititori: Tort cu mere şi zahăr ars - Alina Dina

Ultima actualizare:

Preparare: Se caramelizează 5-6 linguri de zahăr într-o cratiţă de dimensiune medie. Se curăţă de coajă şi se scobesc de seminţe 6-7 mere mici (5-6 mere medii). După ce am caramelizat zahărul, se aşează merele scobite astfel încât să ocupe toată cratiţa.Se toarnă peste mere compoziţia de cremă de zahăr şi se dă la cuptor până se încheagă crema.După ce s-a închegat, se scoate şi se toarnă deasupra compoziţia de pandişpan (blat). Se introduce iar la cuptor şi se ţine până se coace şi pandişpanul. Se lasă la răcit, iar apoi se răstoarnă pe un platou şi se ornează după preferinţă cu frişcă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net