Reţeta câştigătoare de la cititori: Tort de îngheţată - Nely Itco

Ultima actualizare:

Preparare: Gălbenuşurile se mixează cu zahărul până se albesc, după care se toarnă peste ele laptele călduţ în care s-a adăugat puţină esenţă de rom. Se amestecă şi se pune pe foc mic până vedeţi că începe să fiarbă. Se iade pe foc, nu o lăsaţi mai mult pentru că se va îmbrânzi. Ciocolata se dă prin răzătoarea cea mai fină şi se pune peste crema de ouă, se amestecă şi se lasă la răcit. Se dă la congelator şi din oră în oră, de trei ori, se scoate şi se mixează pentru a se sparge cristalele de gheaţă. După a treia mixare se răstoarnă într-o tavă de cozonac sau chec unde am pus foile alimentară (eu am pus şi o banană şi apoi am turnat îngheţata) şi se dă la congelator pentru 5-6 ore, de preferinţă să stea o noapte în congelator. Când o scoatem, o răsturnăm pe un platou, scoatem folia alimentară şi se ornează cu frişcă şi căpşune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net