Rețeta delicioasă de care te vei îndrăgosti de la prima lingură. Cum se pregătește rapid friptura de porc cu sos vânătoresc
Este o rețetă delicioasă și foarte ușor de pregătit, de care vă veți îndrăgosti de la prima înghițitură! Mai precis, este vorba despre friptura de porc cu sos vânătoresc, care nu are nevoie decât de câteva ingrediente simple.

Această mâncare delicioasă nu are nevoie decât de câteva ingrediente simple, pe care le veți găsi în orice magazin. La final veți avea o mâncare gustoasă, de care nu vă veți mai sătura!
De ce ingrediente aveți nevoie
Practic, pentru a pregăti această rețetă delicioasă vă trebuie cam 6 - 8 felii de cotlet de porc cu os, un morcov mare, o ceapă albă, o ceapă roșie, 5 - 6 roșii cherry, 5 - 6 căței de usturoi, cât și sare, piper și cimbru.
Pe lângă aceste ingrediente, mai trebuie să mai aveți la îndemână și 150 ml de vin alb, paprica dulce, chimen, 4 - 5 linguri ulei, iar nu în ultimul rând, două lingurițe de muștar simplu.
Cum se pregătește ușor această friptură gustoasă
Odată ce aveți toate aceste ingredientep regătite, trebuie să lăsați cotletele la marinat o zi întreagă în apă cu sare, piper și puțin cimbru. Cam 25 de grame de sare la un litru de apă vor fi suficiente pentru a oferi cărnii un gust delicios. A doua zi veți scurge bine carnea și o veți unge cu puțin ulei, după care presărați peste ea piper.
Mai departe, veți curăța și mărunții morcovii și ceapa, tăiați usturoiulk în bucăți cât mai mici și roșiile cherry în două. Totul trebuie pus într-o tavă, iar pe acest pat de legume veți presăra și sare, piper, chimen, boia dulce și cimbru.
Totul trebuie stropit cu puțin ulei, după care veți așeza și bucățile de carne, turnați vinul iar apoi acoperiți tava cu o folie de aluminiu. Cuptorul trebuie preîncălzit la 150 de grade, iar apoi veți șine friptura înăuntru vreme de trei ore.
Mai departe, veți scoate tava din cuptor și scoateți cu grijă legumele și sosul. Acestea trebuie puse într-un robot procesor potrivit savoriurbane.com, alături de mmuștar. Ingredientele se vor transforma apoi într-un sos pe care îl veți turna peste cotlete, iar tava mai trebuie pusă la cuptor vreme de 30 – 40 de minute, la 170 de grade.


































