Rețeta perfectă de care nu ne vom mai sătura! Cum putem pregăti rapid o ciorbă de pește delicioasă
Ciorba de pește este una dintre cele mai îndrăgite rețete din bucătăria românească. Acest preparat delicios poate fi pregătit rapid, cu numai câteva ingrediente simple!

Este o rețetă destul de simplă, pe care chiar și cei dintre noi care nu au foarte multă experiență în bucătărie ar trebui să o prepare fără probleme. Ciorba de pește poate fi făcută din numai câteva ingrediente simple, iar în mai puțin de o oră ne putem bucura de un gust de vis!
Tot ce trebuie să facem este să urmăm câțiva pași simplă și să avem la îndemână tot ce ne cere lista de ingrediente!
De ce ingrediente avem nevoie
Pentru a pregăti această ciorbă delicioasă, tot ce ne trebuie este un cap de fitofag, care să aibă aproximativ un kilogram, cât și două cepe. De asemenea, mai avem nevoie de un morcov destul de mare, un ardei kapia roșu, o rădăcină mică de țelină, patru roșii, dar și un litru de borș.
În plus, pe lista ingredientelor se mai află și o rădăcină de păstârnac, una de pătrunjel, trei linguri de orez, cam patru, sau cinci, linguri de ulei, cât și leuștean. Iar, nu în ultimul rând, ne mai trebuie și oricât de multă sare dorim să adăugăm în ciorbă. Odată ce avem toate aceste produse, putem începe să gătim!
Cum se prepară o ciorbă delicioasă de pește
Primul pas pe care trebuie să îl urmăm este să porționăm căpățâna de pește, apoi să o spălăm cât mai bine. Mai departe, o vom săra îndeajuns de mult, vom spăla legumele, iar după ce le vom tăia în bucăți cât mai mici, le vom înăbuși în ulei.
Pasul următor, potrivit gustos.ro, este să adpugăm și orezul, odată ce legumele încep să se înmoaie. Apoi, vom turna cam 1,5 litri de apă fierbinte, oricât de multă sare dorim și vom lăsa totul la fiert. După ce punem și roșiile decojite mai lăsăm ciorba să fiarbă aproximativ 4 minute, iar dacă orezul deja este moale, vom adăuga și borșul. Atenție, acesta trebuie să fie deja dat într-un clocot!
Peștele trebie adăugat spre final, deoarece va fi gata în numai câteva minute. La final, presărăm prin ciorbă și leuștean, iar odată ce vom servi acest preparat delicios, putem avea alături și un ardei iute.