Reţeta unui desert super bun: Margarete dulci

Ultima actualizare:

Pentru decor: 3 albușuri, 90 g zahăr pudră, 1 lingură zeamă de lămâie, bombonele de ciocolată

Mod de preparare

Faci întâi decorul de bezea şi baţi energic albuşurile, adăugând treptat zahărul, iar la sfârşit zeama de lămâie. Baţi până ce spuma capătă consistenţa bezelelor. Pentru aluat freci untul cu zahărul, adaugi ouăle, unul câte unul, apoi făina cernută cu cacao şi praful de copt.

Continuarea pe Click Poftă Bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net