Reţeta unui desert super bun: Margarete dulci

Ultima actualizare:

Pentru decor: 3 albușuri, 90 g zahăr pudră, 1 lingură zeamă de lămâie, bombonele de ciocolată

Mod de preparare

Faci întâi decorul de bezea şi baţi energic albuşurile, adăugând treptat zahărul, iar la sfârşit zeama de lămâie. Baţi până ce spuma capătă consistenţa bezelelor. Pentru aluat freci untul cu zahărul, adaugi ouăle, unul câte unul, apoi făina cernută cu cacao şi praful de copt.

Continuarea pe Click Poftă Bună!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop colaj pixabay jpg
image jpeg
horoscop png
stefan popescu cozonaci jpg
maioneza fara oua jpg
horoscop jpg
1 salata de boeuf jpg jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net