Reţeta unui desert super bun: Margarete dulci

Ultima actualizare:

Pentru decor: 3 albușuri, 90 g zahăr pudră, 1 lingură zeamă de lămâie, bombonele de ciocolată

Mod de preparare

Faci întâi decorul de bezea şi baţi energic albuşurile, adăugând treptat zahărul, iar la sfârşit zeama de lămâie. Baţi până ce spuma capătă consistenţa bezelelor. Pentru aluat freci untul cu zahărul, adaugi ouăle, unul câte unul, apoi făina cernută cu cacao şi praful de copt.

Continuarea pe Click Poftă Bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Miss Danemarca, Victoria Kjær Theilvig, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop shutterstock jpg
image png
criza astm jpg
parcare otopeni jpg
whisky scotian jpg
image png
zodii norocoase webp
3 modalitati prin care poti ameliora durerile articulare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net