Retete de la cititori: Briose cu mazare / Alina Ciobanu

Ultima actualizare:

Preparare:Fierbem tare, ouăle de prepeliţă în apă, după care le cojim. Le păstrăm întregi şi le lăsăm uşor la răcit.Într-un bol mixăm oul de găină cu untul topit şi o linguriţă de sare. Încorporăm praful de copt şi făina, alternând cu laptele. Vom obţine o compoziţie consistentă. Încorporăm şi mazărea. Cu lingura punem din compoziţie în hârtiuţele de brioşe. Dacă nu aveţi, puneţi direct în tava cu găurele pentru brioşe, unse şi tapetate cu făină. În mijlocul fiecărei brioşe punem câte un ou de prepeliţă fiert tare. Dăm brioşele la copt, în cuptorul încins, la treapta 2-3.Când aproape sunt gata, după vreo 25 minute, le ungem pe deasupra cu un gălbenuş de ou spart în 2 linguri lapte, „ornăm" cu puţin parmezan ras şi mai lăsăm la cuptor cam 5 minute. Faceţi testul cu scobitoarea. Când sunt gata scoateţi-le şi lăsaţi-le la răcit pe un grătar metalic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Felipe și Regina Letizia la dineul de gală de la Roma, Italia, în rochie de la un brand de masă   profimedia 0945642160 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Tottenham Hotspur v AZ   UEFA Europa League 202425 League Phase MD3 (1) (1) jpg
horoscop decembrie logo jpg
image png
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net