Reţete de la cititori: Ciorbă de fasole verde cu morcov şi conopidă – Monica Marton

Ultima actualizare:

    Ciorbă de fasole verde
Ciorbă de fasole verde

Ingrediente necesare pentru 4 portii:

         Un bol de fasole verde păstăi

         conopidă mică

         Un morcov

         Un păstârnac radăcină

         ceapă mică

         1 lingură de ulei

         jumatate de legatură de tarhon si o jumatate de legatura de patrunjel

         Sare.

Preparare:

Spalati si curatati legumele. Se toaca ceapa, morcovul, rădăcina de păstârnac; se desfac bucheţelele de  conopidă si se taie fasolea in bucăţi mai mici.  

Se pune in cratiţă o lingură de ulei in care se adaugă ceapa care se căleşte putin. Se adauga apoi morcovul si păstârnacul tocat, se călesc foarte puţin. Adăugaţi fasolea şi adăugţi apa peste ele cat sa le acopere şi să formeze ciobiţa. Se adauga sare. Când fasolea a început să clocotească, adăugaţi conopida şi mai lăsaţi să fiarbă 20 de minute, în funcţie de intensitatea focului.

Se adaugă tarhonul si pătrunjelul tocat. Daca nu doriţi să adăugaţi ulei in ciorbiţă, puneţi legumele în succesiunea aratată mai sus şi le lăsaţi să fiarbă, apoi adăugaţi tarhonul si pătrunjelul. Poftă bună!

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net