Reţete de la cititori: Ciorbă de perişoare - Andrei Elena Emilia

Ultima actualizare:

PreparareCurăţăm legumele, le dăm prin răzătoarea mare şi le punem la fiert în 3-4 litri de apă cu sare (după gust). Între timp pregătim perişoarele: tăiem ceapa mărunt, o călim în puţin ulei, spălăm bine orezul şi îl călim împreună cu ceapa, 4-5 minute la foc mic. Apoi luăm de pe foc, amestecăm cu carnea tocată, oul, condimentăm cu sare şi piper şi formăm perişoarele, cam cât o vişină (se umflă ele la fiert). Când legumele dau în clocot, putem să adăugăm perişoarele, şi pliculeţul de borş.Lăsăm supa pe foc până când perişoarele sunt fierte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop png
sexy  foto   Shutterstock jpg
BeFunky collage (2) jpg
plimbare jpg
horoscop, zodii, stres jpg
horoscop saptamana 5 11 august webp
1 chiftele din legume la cuptor jpg jpeg
baclava shutterstock jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net