Reţete de la cititori: Ciorbă de perişoare


    Ciorbă de perişoare
Ciorbă de perişoare

Mădălina Radu ne-a împărtăşit reteţe ei de ciorbă de perişoare.

Ingrediente Ciorbă de perişoare:

pentru perişoare: 400 g carne tocată de porc fără grăsime

o mână de orez

o ceapă mică

sare, piper după gust

1 ou

pentru ciorbă:

2 morcovi

un cartof

jumătate de ardei roşu

un păstârnac mic

100 ml bulion de roşii

1 ceapă de mărime medie

sare, piper după gust

frunze de pătrunjel

2 l apă

2-3 linguri de ulei

Mod de preparare Ciorbă de perişoare:

Începem cu ciorba, care trebuie să fiarbă ca să putem adaugă perişoarele. Ceapa, morcovii păstârnacul şi ardeiul se taie mărunt şi se călesc, până se înmoaie în puţin ulei. Se adaugă apa, se condimentează cu sare şi piper. Apoi se poate pune cartoful tăiat cubuleţe. Se lasă la foc mic, în timp ce ne ocupăm de perişoare. Pentru perişoare, se face un amestec asemenător celui de la sarmale.  În carnea măcinată, adăugăm un ou, orez o ceapa mică dată prin răzătoare, sare şi piper după gust. Toate se amestecă foarte bine, apoi cu mâinile umede se formează biluţe de mărimea unei nuci.

Când ciorbă începe să fiarbă se pot adaugă şi perisoarele. Se mai lasă la fiert, până când orezul din perişoare este fiert. La final, cu 5 minute înainte de a lua oala de pe foc, se adaugă bulionul. Se serveşte cu smântână şi ardei iute!

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
Schengen FOTO Shutterstock
inna sexy jpg
dorin cioaba 2 jpg
horoscop jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
Jenna Ortega FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
cub horoscopul dragostei png
infidelitate jpeg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
calatorie gadget granita harta Sursa foto: Framey.io
gradina chitara meditatie terasa