Reţete de la cititori: Ciorbă de perişoare - Diana Barbu

Ultima actualizare:

Mod de preparare: Se dă zarzavatul pe răzătoarea mare şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă apă cam 3 litri şi se lasă să fiarbă. Carnea se amestecă cu oul şi orezul, sare şi piper. Se fac perişoare de mărimea unei nuci şi se pun cu grijă în zeama fierbinte (faceţi focul mic când le puneţi şi după ce aţi terminat cu ele puteţi să îl măriţi). Lăsaţi să fiarbă, adăugaţi roşia, ardeiul (eu le-am pus congelate) şi puţină sare. Dupa o oră probaţi perişoarele, dacă sunt fierte adăugaţi zeama de varză, lăsaţi să dea câteva clocote şi apoi stingeţi focul. Separat amestecaţi gălbenuşurile cu smântâna şi adăugaţi puţin câte puţin din zeama fierbinte. Turnaţi amestecul înapoi în ciorbă. Dacă doriţi adăugaţi 1 legătură de pătrunjel tocat (eu îl pun la fiecare în farfurie atunci când servesc) şi un ardei iute tocat .

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
femeie bucatarie istock jpg
Al I Cuza jpg
cub horoscop 1 gif
tiramisu dubai jpg
Iata top 6 lucruri de care ai nevoie intr un birou! jpg
titlu Sfaturi utile pentru întreținerea unui păr sănătos și strălucitor folosind produse de îngrijire corecte jpg
Organizezi o cina cu prietenii la tine acasa  Iata ce sa nu ti lipseasca! jpg
horoscop 3 august webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net