Reţete de la cititori: Cornuri moi cu dulceaţă - Antici Gabriela

Ultima actualizare:

    Cornuri moi cu dulceaţă
Cornuri moi cu dulceaţă

Ingrediente: 550 g făină, 1 cub drojdie, 2 linguri miere, 300 ml lapte, 30 g unt, 1 linguriţă sare, 1 plic zahăr vanilat.

Umplutura: dulceaţă de căpşuni.

Pentru uns: 1 ou.

Preparare

Cernem făina iar în mijloc facem o gaură şi punem mierea, drojdia dizolvată în puţin lapte călduţ şi sarea. Amestecăm uşor şi treptat punem restul de lapte, iar apoi plicul de zahăr şi untul topit. Începem să frământăm o cocă nelipicioasă şi dăm la dospit până îşi dublează volumul.

Luăm apoi o bucată mare de cocă şi decupăm un cerc din el după care o secţionăm în triunghiuri iar în fiecare triunghi adăugăm dulceaţa (fiecare face ce dimensiune vrea la cornuri).

Începem să rulăm triunghiurile de la partea mai lată spre mijloc. Le aşezăm într-o tavă unsă cu ulei.

După ce i-am terminat îi ungem cu un ou bătut bine şi îi dăm la cuptor până se rumenesc frumos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Ce cadou inedit a primit Anca Lungu în Franța, de la tatăl ei!
arsenie boca jpg
horoscop saptamana 5 11 august webp
carne vita1 jpeg
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net