Reţete de la cititori: Cornuri moi cu dulceaţă - Antici Gabriela

Ultima actualizare:

    Cornuri moi cu dulceaţă
Cornuri moi cu dulceaţă

Ingrediente: 550 g făină, 1 cub drojdie, 2 linguri miere, 300 ml lapte, 30 g unt, 1 linguriţă sare, 1 plic zahăr vanilat.

Umplutura: dulceaţă de căpşuni.

Pentru uns: 1 ou.

Preparare

Cernem făina iar în mijloc facem o gaură şi punem mierea, drojdia dizolvată în puţin lapte călduţ şi sarea. Amestecăm uşor şi treptat punem restul de lapte, iar apoi plicul de zahăr şi untul topit. Începem să frământăm o cocă nelipicioasă şi dăm la dospit până îşi dublează volumul.

Luăm apoi o bucată mare de cocă şi decupăm un cerc din el după care o secţionăm în triunghiuri iar în fiecare triunghi adăugăm dulceaţa (fiecare face ce dimensiune vrea la cornuri).

Începem să rulăm triunghiurile de la partea mai lată spre mijloc. Le aşezăm într-o tavă unsă cu ulei.

După ce i-am terminat îi ungem cu un ou bătut bine şi îi dăm la cuptor până se rumenesc frumos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Florin Enache foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
meal 2116425 1280 jpg
tiganites greek  jpg
horoscop jpg
fruit 222042 1280 jpg
image png
celulita shutterstock 2296152455 jpg
horoscop webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net