Reţete de la cititori: Desert Alcazale - Daniela Butnaru

Ultima actualizare:

PreparareAlbuşurile se bat spumă. Se adaugă zahărul şi se bat în continuare până se topeşte zahărul. Se adaugă esenţa de vanilie şi nucile măcinate si prăjite. Din această compoziţie se ia cu linguriţa şi se pune în tava tapetată cu hârtie de copt. Se coc la cuptor pentru aproximativ 20 minute.Crema: zahărul se bate cu gălbenuşurile până se topeşte pe aburi apoi se adaugă margarina sau untul la temperatura camerei, romul şi nuca. Se mai mixează până devine o cremă omogenă şi cremoasă iar apoi cojile se ung cu cremă şi se lipesc între ele. Apoi se tăvălesc prin nuca măcinată.Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
image
actualitate.net
image
actualitate.net