Reţete de la cititori: Fursecuri cu afine - Anişoara Ursan

Ultima actualizare:

PreparareSe bate cu mixerul untul moale, la temperatura camerei cu zahărul până se obţine o cremă pufoasă, se adaugă esenţa şi făina amestecată cu amidonul şi cernută. Din aluatul obţinut se modelează mici biluţe, cu palmele, de mărimea unei nuci care apoi se aplatizează cu furculiţa, lăsând urmele dinţilor deasupra. Se aşează într-o tavă şi se dă la cuptor circa 12-15 minute, în cuptorul bine încins. Se lasă să se răcească pe un grătar apoi se ung cu gemul de afine frecat un pic cu untul moale şi se unesc câte două. Se pudrează un pic cu zahăr vanilat şi se dau 15 minute la frigider.Se pot servi ca desert sau ca mic dejun alături de o ceşcuţă de lapte sau ceai.Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net