Retete de la cititori: Gogosele cu bacon si mustar / Alina Joita

Ultima actualizare:

Mod de preparareSe rumeneşte un pic baconul în ulei.Făina se amestecă cu untul, se adaugă ouălele mărunţite fin, parmezanul şi muştarul, se adaugă lapte cât să se facă un aluat moale lipicios.Se frământă şi apoi se întinde un aluat de 2 cm grosime. Se taie cu paharul rondele de aproximativ 5 cm diametru. Se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, se ung cu puţin lapte şi se presară parmezan deasupra.Se coc aproximativ 15 minute la foc mare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
bit.ly
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cum prepară chef Cătălin Scărlătescu o garnitură delicioasă care conține fasole : foto Facebook jpg
click ro (8) jpg
chiftele pexels jpg
image png
image png
zodiac 2904106 1920 jpg
zodii jpg
cel mai bun sampon pentru par vopsit jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net