Reţete de la cititori: Krem a la Krem – Andreea Denisa Ichim
Ultima actualizare:
Crema: 200 ml lapte rece, 200 ml frişcă, 1 plic Creme Ole de vanilie.Glazura: 2 linguri zahăr, 2 linguri apă, 100 g unt, 100 g ciocolată, 1 lingură de rom.
PreparareBlat: Albuşurile se bat spumă, se adaugă zahărul şi se mixează până devin ca o bezea. Se adaugă gălbenuşurile, se omogenizează, iar la final plicul de Creme Ole. Se pune în tavă cu hârtie de copt (20x30), se dă la cuptor 20-25 minute. Se scoate şi se lasă la răcit.
Crema: Laptele, frişca şi plicul de Creme Ole, se bat împreună.
Glazura: Se pun în ibric la topit pe abur, se lasă 1-2 minute la răcit.
Asamblare: Se pune blatul pe un platou, se pune crema şi se glazurează.