Reţete de la cititori: Minitarte cu fructe - Patricia Iordache

Ultima actualizare:

Preparare:

Se amestecă margarina, zahărul, sarea, oul bătut şi se încorporează făina. Învelim aluatul în folie alimentară şi îl băgăm la congelator pentru 20-30 minute (nu mai mult).După ce îl scoatem de la congelator, împărţim aluatul în 12-15 biluţe egale (depinde de măsura formelor - eu am folosit forme cu diametru mic). Ungem formele cu unt şi aşezăm cât mai uniform aluatul în ele (lucrăm cu mâinile).Înţepăm aluatul cu o furculiţă din loc în loc pentru a nu se umfla şi băgăm formele aşezate pe o tavă, la cuptorul încins la 180 grade până capătă o culoare aurie.Se lasă la răcit, se umplu cu cremă şi se ornează cu fructe (kiwi, ananas, piersici din compot etc). Le lăsăm la frigider 2-3 ore pentru a se frăgezi aluatul şi apoi le păpăm.

Crema. Se prepară după instrucţiunile aflate pe spatele plicului de budincă, având mare grijă să nu se afume sau să facă cocoloaşe.Important!! La umplerea minitartelor folosim budinca rece, ajutându-ne de un posh cu vârf stelat sau...dacă suntem nerăbdători, le putem umple folosind o linguriţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net