Reţete de la cititori: Napolitană de casă - Florentina Hij

Ultima actualizare:

Preparare:

Biscuiţii se dau prin maşina de tocat. Laptele şi zahărul se pun împreună la fiert şi se lasă pe foc până ce amestecul are consistenţa unui sirop. Se adaugă biscuiţii şi se mai fierbe 1-2 minute. Se lasă să se răcească uşor şi se adaugă untul sau margarina, esenţa de rom, cacao, stafide înmuiate în prealabil sau nuci tocate. Se ung foile de napolitană, apoi prăjitura se dă la rece până a doua zi, punând deasupra o greutate pentru a presa foile.Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net