Retete de la cititori: Nasturasi cu migdale / Patricia Iordache

Ultima actualizare:

PreparareAmestecăm ouăle cu zahărul, adăugăm pliculeţul de zahăr vanilinat şi amestecăm energic până se topeşte tot zahărul.Turnăm uleiul în fir subţire, zeama de lămâie, amestecăm.Punem făina şi amestecăm din nou.O treime din compoziţie o amestecăm cu cacao, restul nu o amestecăm cu nimic.Pregătim o tavă, o tapetăm cu hârtie de copt şi cu ajutorul unei linguri/posh, punem grămăjoare de aluat alb, lăsând spaţiu între ele, până umplem tava.Deasupra fiecărei grămăjoare albe adăugăm un moţ din compoziţia maro.Punem în mijlocul fiecărui năsturaş (fursec) o bucăţică de migdală.Le coacem la cuptorul preîncalzit la 180-200 grade, pentru 10-15 minute.Din cantităţile menţionate obţineţi aproximativ 50 bucăţi (depinde cât de mare sau mica faceţi grămăjoara).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Felipe și Regina Letizia la dineul de gală de la Roma, Italia, în rochie de la un brand de masă   profimedia 0945642160 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net