Reţete de la cititori: Negresă cu brânză de vaci – Laurenţia Cornea

Ultima actualizare:

    Negresă cu brânză de vaci
Negresă cu brânză de vaci

Ingrediente: 250 g unt, 200 g ciocolată, 5 ouă, 100 g zahăr pudră, 200 g făină, 1 praf de copt, esenţă de rom, 300 g brânză de vaci, 100 g zahăr, 1 ou, esenţă de lămâie.

Mod de preparare

Untul topit parţial îl mixăm până se întăreşte din nou, adăugăm zahărul şi mixăm până obţinem o cremă pufoasă.

Adăugăm ciocolata topită cu puţin lapte şi răcită, adăugăm pe rând ouăle mixând bine după fiecare, adăugăm esenţa de rom, făina amestecată cu praful de copt şi amestecăm până ce se încorporează.

Turnăm compoziţia în tava unsă cu unt şi tapetată cu făină.

Brânza de vaci o mixăm cu zahărul, oul, esenţa până obţinem o cremă fină.

Adăugăm câte o lingură din loc în loc peste compoziţia de ciocolată.

Cu o lingură amestecăm uşor cele 2 compoziţii.

Dăm tava la cuptorul încălzit până trece testul cu scobitoarea.

Lăsăm să se răcească în tavă după care o putem tăia (se poate pudra cu zahăr pudră).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net