Retete de la cititori: Ochiuri de prepelita / Alina Ciobanu

Ultima actualizare:

PreparareIei ciupercile şi le scoţi picioruşul. Le clăteşti printr-un jet de apă rece.Într-o tavă pui o hârtie de copt şi pe hârtia asta pui ciupercile cu pălăria în jos. Dai la cuptor, încins dinainte, la treapta 7-8. Laşi aşa vreo 7 minute. Scoţi tava, întorci pălăriile şi pui în fiecare pălărie câte un ou de prepeliţă. Stropeşti cu puţin ulei de măsline şi dai la cuptor pentru vreo 10 minute sau până ce oul s-a copt. Scoţi ochiurile de prepeliţă pe o farfurie, presari sare de mare, puţină paprika şi....Pofta buna!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
bit.ly
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii meteoriti png
Eclipa de Luna de pe 14 martie 2025 : foto Shutterstock jpg
Cum prepară chef Cătălin Scărlătescu o garnitură delicioasă care conține fasole : foto Facebook jpg
click ro (8) jpg
chiftele pexels jpg
image png
image png
zodiac 2904106 1920 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net