Reţete de la cititori: Penne cu ton - Alexuţa

Ultima actualizare:

Mod de preparare

Se fierb pennele în apă cu sare timp de 10-15 minute, după care se scurg de apă şi se clătesc în apă rece. Între timp facem sosul: se căleşte ceapa tăiată cubuleţe în ulei iar când începe să se rumenească se adaugă tonul şi salamul tăiat cubuleţe. Se adaugă apoi sosul tomat şi se lasă la fiert aproximativ 10 minute până scade sosul. La sfârşit, când sosul s-a mai îngroşat, se adaugă pătrunjelul, cimbrul, sarea şi piperul după gust, se mai lasă câteva minute să se întrepătrundă aromele după care se poate stinge focul. Se servesc calde cu brânză rasă deasupra. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
image
actualitate.net
image
actualitate.net