Reţete de la cititori: Prăjitura Rigoletto - Clementina Cojan

Ultima actualizare:

Mod de preparareÎntr-un castron se sparg cele două ouă pe care le amestecăm foarte bine cu zahărul. Adăugăm restul ingredientelor şi obţinem o compoziţie groasă ca şi o smântână pe care o coacem în tava tapetată. La fel procedăm şi pentru celalalte două foi. Pregătim budinca din praful de budincă, 400 ml lapte, 4 linguri zahăr şi zahăr vanilinat. O lăsăm să se răcească şi apoi o mixăm împreună cu margarina. Asamblăm prăjitura punând foaia cu cacao, un strat de cremă, foaia cu mac, cremă, foaia cu nucă. Deasupra ungem prăjitura cu un strat de cremă şi presărăm bombonele de decor. O lăsăm la frigider până a doua zi.

Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar jpg
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
image
actualitate.net
image
actualitate.net