Reţete de la cititori: Rulouri din piept de pui - Veronica Iosub
Ultima actualizare:
Ingrediente: 1 piept de pui, 100 g bacon, 1 ceşcuţă de vin, 200 g caşcaval, ulei, sare.
Preparare
Spălăm pieptul de pui şi îl ştergem cu un prosop absorbant de bucătărie. Îl tăiem felii subţiri şi îl batem uşor cu ciocanul de şniţele. Caşcavalul îl tăiem sub formă de bastonaşe de circa 1 cm grosime.
Condimentăm cu un praf de sare. Pe masa de lucru, aşezăm baconul tăiat în felii subţiri. Pe fiecare felie de bacon punem o bucată de piept de pui. În mijloc punem un bastonaş de caşcaval. Rulăm cu grijă şi prindem cu o scobitoare. Aşezăm rulourile într-o tavă termorezistentă unsă cu ulei. Stropim rulourile cu puţină apă şi vin. Dăm la cuptor, la foc moderat timp de 45 de minute. Din când în când, stropim rulourile cu sosul format în tavă.