Reţete de la cititori: Sarmale – Iusco Cristina

Ultima actualizare:

    Sarmale
Sarmale

Ingrediente: 1 kg carne tocată amestec vita+porc, 2 verze, 2 cepe, 30 ml ulei, o ceaşcă de orez - aproximativ 120 g, mărar verde, cimbru, o lingură boia, sare, piper, puţin bulion.

Preparare

Cu ajutorul unui cuţit scoatem cotorul de la varză. Într-o oală se pune apă + 1 lingură sare la fiert, după primul clocot se introduce căpăţâna de varză în oală, frunzele opărite se desprind în timpul fierberii şi se pun într-o strecurătoare, ceapa se toacă marunt şi se căleşte în ulei apoi punem boia şi luăm de pe foc. Amestecăm cu carnea şi orezul şi din compoziţie luăm, punem în foaia de varză şi rulăm sarmalele. Tăiem varză mărunt, punem pe fund la oală şi aşezăm sarmalele, între ele punem cimbru şi mărar şi punem apă peste şi bulion şi lăsăm la fiert.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net