Reţete de la cititori: Tartă cu lobodă – Ştefan Cristian

Ultima actualizare:

    Tartă cu lobodă
Tartă cu lobodă

Ingrediente:

-          300 gr brânză feta

-          o foaie de plăcintă

-          3 ouă

-          1 legătură ceapă verde

-          1 bucată unt cât o nucă

-          250 gr lobodă

-          2 linguri pesmet

-          piper

Mod de preparare:

Se curăţă loboda, se spală şi se toacă mărunt. La fel se procedează şi cu ceapa verde. Într-o tigaie se pune untul, ceapa şi apoi se adaugă loboda.  Se lasă pe foc până scade apa lăsată, se adaugă brânza sfărâmată şi se amestecă bine. Când s-a răcit compoziţia se adaugă cele trei ouă bătute, pesmetul şi piperul. Se unge o tavă de tartă, se tapetează cu făină, se taie o jumătate din foaia de plăcintă, se întinde puţin, se aşează în tavă şi se înţeapă cu furculiţa în câteva locuri. Se adaugă compoziţia şi se acoperă cu celălaltă foaie de plăcintă. Deasupra se unge cu gălbenuş de ou şi se dă la cuptor 40-45 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net