Reţete de la cititori: Tocăniţă de legume - Butnaru Daniela

Ultima actualizare:

    Tocăniță de legume
Tocăniță de legume

Ingrediente:

4 ardei kapia

2 ardei graşi

5 roşii

3 morcovi

3 cepe

o legătură generoasă de mărar

2 linguri ulei. 

Preparare:

După ce spălăm toate legumele, punem ardeii şi kapia la copt pe o tavă. Morcovul îl dăm prin răzătoarea fină, ceapa o tăiem mărunt, mărarul îl tocăm, iar roşiile le crestăm în formă de cruce şi le dăm în apa clocotită pentru a putea îndepărta cu uşurinţă peliţa. După ce ardeii s-au copt, îi curăţăm şi îi tăiem fâşii subţiri.Undim ceapa în 2 linguri de ulei, apoi adăugăm morcovul, roşiile tocate mărunt, ardeii tăiaţi fâşii şi mărarul. Lăsăm la foc mic la înăbuşit până când tocăniţa noastră scade, legumele sunt fierte, iar tocăniţa noastră devine ca o zacuscă. Se adaugă sare şi piper (dacă vă place puteţi adăuga şi foi de dafin). Se serveşte caldă sau rece cu măsline şi pâine prăjită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la țară GettyImages 1210393477 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
gabriela cristea gogosi jpg
horoscop freepik jpg
zodii care vor avea o iarna fericita jpg
indragostiti la masa jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net