Reţete de la cititori: Tochitură ţărănească - Adina Stoica

Ultima actualizare:

PreparareSe curăţă şi se taie (nu prea mic) ceapa, ardeii, carnea, cârnaţii şi ciupercile. Se pun la călit în unt ceapa, ardeii şi carnea, care se condimentează după gust. Când ceapa devine transparentă, se adaugă cârnaţii şi ciupercile şi se călesc până când se pătrunde carnea (de preferat să se călească înăbuşit). După care se adaugă vinul şi roşiile sau bulionul şi se fierbe încă 10-15 minute condimentându-se după gust. Înainte de oprirea focului se adaugă usturoiul pisat şi pătrunjelul tocat şi se mai dă un clocot. Se serveşte cu mămăligă şi cu vin roşu sec, se aşează pe platou după cum doriţi!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jessica Simpson Eric Johnson GettyImages 459154050 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
friptura vita istcok jpg
zodii horoscop jpg
horoscop 2025 jpg
horoscop jpg
zodii pixabay jpg
11 gogosi shutterstock 26518309 jpeg
ciorba radauteana1 jpeg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net