Reţete de la cititori: Volcano – Laura Barbir

Ultima actualizare:

Ingrediente jeleu vişine: 1 borcan compot de vişine fără sâmburi, 2 plicuri tort jelee Dr. Oetker, ciocolată menaj 2 cuburi.

PrepararePrimul pas este să preparăm budinca şi să o lăsăm la răcit.Separăm albuşurile de gălbenuşuri, frecăm gălbenuşurile cu zahăr. Adăugăm laptele şi uleiul, şi încorporăm praful de cacao. La urmă adăugăm făina amestecată cu praful de copt şi albuşurile bătute spumă. Turnăm compoziţia în tava tapetată. Pe urmă cu o lingură, luăm din budinca răcită, şi punem din loc în loc peste blat. Coacem prăjitura până trece testul cu scobitoarea. Scoatem şi o lăsăm la rece. Între timp preparăm jeleul de vişine. Amestecăm tort jelee-ul cu zeama de la compot. Punem la foc mic la fiert, timp de 1-2 minute amestecând. Când a fiert, adăugăm vişinele şi turnăm peste blat. Lăsăm la răcit şi putem să o decorăm cu ciocolată topită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net