Reţete de la cititori: Volcano – Laura Barbir

Ultima actualizare:

Ingrediente jeleu vişine: 1 borcan compot de vişine fără sâmburi, 2 plicuri tort jelee Dr. Oetker, ciocolată menaj 2 cuburi.

PrepararePrimul pas este să preparăm budinca şi să o lăsăm la răcit.Separăm albuşurile de gălbenuşuri, frecăm gălbenuşurile cu zahăr. Adăugăm laptele şi uleiul, şi încorporăm praful de cacao. La urmă adăugăm făina amestecată cu praful de copt şi albuşurile bătute spumă. Turnăm compoziţia în tava tapetată. Pe urmă cu o lingură, luăm din budinca răcită, şi punem din loc în loc peste blat. Coacem prăjitura până trece testul cu scobitoarea. Scoatem şi o lăsăm la rece. Între timp preparăm jeleul de vişine. Amestecăm tort jelee-ul cu zeama de la compot. Punem la foc mic la fiert, timp de 1-2 minute amestecând. Când a fiert, adăugăm vişinele şi turnăm peste blat. Lăsăm la răcit şi putem să o decorăm cu ciocolată topită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William  sursa foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop png
sexy  foto   Shutterstock jpg
BeFunky collage (2) jpg
plimbare jpg
horoscop, zodii, stres jpg
horoscop saptamana 5 11 august webp
1 chiftele din legume la cuptor jpg jpeg
baclava shutterstock jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net