Reţete: Dulceaţă de cireşe amare – Daniela Butnaru

Ultima actualizare:

    Dulceaţă de cireşe amare
Dulceaţă de cireşe amare

Ingrediente: 2 kg. cireşe amare, 500 g zahăr gelifiant, o jumătate de lămâie.

Mod de preparare

Se spală cireşele apoi se scot codiţele şi sâmburii. Se pun într-un vas încăpător şi se presară zahărul lăsându-se peste noapte. A două zi se fierb la foc potrivit, iar când cireşele au devenit,  “zgribulite” atunci dulceaţa este gata. Se adaugă lămâia tăiată cuburi şi se mai fierbe puţin. Se închide focul se pune dulceaţă în borcane sterilizate şi se consumă cu cei dragi. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
Horoscop jpg
Sfaturi pentru instalarea sistemelor de supraveghere i¦én locuint¦ªa ta jpg
Carne de miel FOTO Shutterstock jpg
adulti acnee jpg
zodie floare jpg
horoscop martie  iunie logo webp
stufat de miel 580x400 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net