Reţete: Dulceaţă de cireşe amare – Daniela Butnaru

Ultima actualizare:

    Dulceaţă de cireşe amare
Dulceaţă de cireşe amare

Ingrediente: 2 kg. cireşe amare, 500 g zahăr gelifiant, o jumătate de lămâie.

Mod de preparare

Se spală cireşele apoi se scot codiţele şi sâmburii. Se pun într-un vas încăpător şi se presară zahărul lăsându-se peste noapte. A două zi se fierb la foc potrivit, iar când cireşele au devenit,  “zgribulite” atunci dulceaţa este gata. Se adaugă lămâia tăiată cuburi şi se mai fierbe puţin. Se închide focul se pune dulceaţă în borcane sterilizate şi se consumă cu cei dragi. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net