Reţete: Omletă cu vinete coapte - Daniela Andrei
Ultima actualizare:
INGREDIENTE
• 3-4 ouă
• 100 g caşcaval
• câteva felii de vinete
• o jumătate de ardei gras
• o lingură cu smântână
• sare şi piper după gust
• o jumătate de linguriţa cu busuioc uscat
Mod de preparare
Coacem feliile de vinete pe tava de aragaz sau pe grill. (Se poate adauga puţină sare). Între timp batem ouăle spumă împreună cu busuiocul şi condimentele (sarea şi piperul). Adăugăm smântâna şi omogenizăm. Aşezăm apoi feliile de vinete într-o tigaie unsă cu puţin ulei şi adăugăm ouăle bătute şi ardeiul gras tăiat în cuburi mici. Coacem omleta la foc mic. Înainte de servire adăugăm caşcavalul tăiat cuburi. Poftă bună!