Ruladă- Roxana Arsene
Mod de preparare: gălbenuşurile se amestecă energic cu zahărul câteva minute, până se albesc, după care se adaugă făina.
Albuşurile se bat spumă cu sarea, apoi se încorporează în compoziţia de gălbenuşuri. Aluatul astfel preparat se întinde pe tava tapetată cu hârtie de copt în strat subţire de max. 1,5 cm şi se coace 8 minute.
Blatul se scoate din cuptor, se rulează cu tot cu hârtie şi se acoperă 5 min. cu un prosop ud. Îndepărtaţi hârtia cu grijă, întindeţi budinca şi rulaţi. Se presară zahăr vanilat sau cocos.
Pofta buna!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!