Savurează tortul de piersici cu iaurt cremos!

Ultima actualizare:

Ingrediente:

300 g pişcoturi 400 g iaurt cremos 300 g frişcă 1 cutie cu compot de piersici2 plicuri gelatină granulată100 g zahăr pudră cu aromă de vanilie100 g alune zdrobite

Mod de preparare:

Înmoi gelatina, într-un castron, cu apă călduţă şi o laşi să se umfle 20-25 de minute.

Amesteci gelatina topită şi răcită cu iaurtul, zahărul aromatizat cu vanilie şi adaugi treptat frişca.

Baţi bine să se amestece. Scurgi fructele din compot şi le tai felii subţiri. Amesteci cu frişca jumătate din cantitatea de fructe şi păstrezi restul pentru decorare.Află aici cum montezi tortul şi cât trebuie să stea la frigider

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Maria Alexandra fiica Alina și Nicolae ai României foto Facebook5 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii protejate in februarie logo webp
image png
Horoscop zilnic 25 martie 2022 jpg
Manichiura jpg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image png
zodii pixabay jpg
Fasole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net