Savurează tortul de piersici cu iaurt cremos!

Ultima actualizare:

Ingrediente:

300 g pişcoturi 400 g iaurt cremos 300 g frişcă 1 cutie cu compot de piersici2 plicuri gelatină granulată100 g zahăr pudră cu aromă de vanilie100 g alune zdrobite

Mod de preparare:

Înmoi gelatina, într-un castron, cu apă călduţă şi o laşi să se umfle 20-25 de minute.

Amesteci gelatina topită şi răcită cu iaurtul, zahărul aromatizat cu vanilie şi adaugi treptat frişca.

Baţi bine să se amestece. Scurgi fructele din compot şi le tai felii subţiri. Amesteci cu frişca jumătate din cantitatea de fructe şi păstrezi restul pentru decorare.Află aici cum montezi tortul şi cât trebuie să stea la frigider

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
horoscop 17 martie webp
image png
culoare zodii jpg
ciorbă de pui jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net