Soufle de conopidă – Brînduşa Aluculesei

Ultima actualizare:

    Soufle de conopidă
Soufle de conopidă

Ingrediente:

2 bucăți conopidă

2 linguri de ulei

1 linguriță oregano

400 gr cașcaval

300 gr salam uscat

200 kaizer

5 ouă

500 gr smântână dulce

sare dupa gust

2-3 linguri gogoșari în sos

Mod de preparare:

Se curăță bucățile de conopidă, se spală și se pun la fiert cu apă și sare, se trag câteva clocote, se oprește focul și se lasă să se răcească. Când s-au răcit, le desfacem în buchețele micuțe și le punem într-o tavă în care am pus hârtie de copt, puțin ulei și am presărat oregano. Adăugăm peste conopidă salamul tăiat cubulețe, kaizerul tăiat fâșii fine, smântâna mixată cu ouăle, cașcaval ras și ornăm cu gogoșari în sos, apoi dăm tava la cuptor. Când cașcavalul s-a topit, este semn că s-a făcut soufle-ul. Să aveți poftă, dragilor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
femeie bucatarie istock jpg
Al I Cuza jpg
cub horoscop 1 gif
tiramisu dubai jpg
Iata top 6 lucruri de care ai nevoie intr un birou! jpg
titlu Sfaturi utile pentru întreținerea unui păr sănătos și strălucitor folosind produse de îngrijire corecte jpg
Organizezi o cina cu prietenii la tine acasa  Iata ce sa nu ti lipseasca! jpg
horoscop 3 august webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net