Stufat de miel

Ultima actualizare:

    Foto: Sorin Stana
Foto: Sorin Stana

Stufatul de miel este o mâncare tradiţională, care se prepară doar o dată pe an, de Paşte. Savoarea preparatului este dată de ceapa şi usturoiul proaspete, precum şi de pătrunjelul verde care se presară din belşug. Fă şi tu delicioasa mâncare în patru paşi simpli!

Ingrediente:

2 kg pulpă de miel5 legături de ceapă verde5 legături de usturoi50 g usturoi mărunţit500 ml bulion300 ml vin roşu sec100 ml ulei1 l apă20 g cimbrişor1 legătură pătrunjelsarepiper

Mod de preparare:

Speli bine canea, apoi o tai cubuleţe.

Speli şi cureţi, de primul strat de foi, ceapa şi usturoiul verde, apoi le tai bucăţi mai mari. Speli sub jet de apă pătrunjelul.

Vezi rețeta completă pe clickpoftabuna.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net