Stufat de miel

Ultima actualizare:

    Foto: Sorin Stana
Foto: Sorin Stana

Stufatul de miel este o mâncare tradiţională, care se prepară doar o dată pe an, de Paşte. Savoarea preparatului este dată de ceapa şi usturoiul proaspete, precum şi de pătrunjelul verde care se presară din belşug. Fă şi tu delicioasa mâncare în patru paşi simpli!

Ingrediente:

2 kg pulpă de miel5 legături de ceapă verde5 legături de usturoi50 g usturoi mărunţit500 ml bulion300 ml vin roşu sec100 ml ulei1 l apă20 g cimbrişor1 legătură pătrunjelsarepiper

Mod de preparare:

Speli bine canea, apoi o tai cubuleţe.

Speli şi cureţi, de primul strat de foi, ceapa şi usturoiul verde, apoi le tai bucăţi mai mari. Speli sub jet de apă pătrunjelul.

Vezi rețeta completă pe clickpoftabuna.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carne vita1 jpeg
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net