Trigoane cu brânză

Ultima actualizare:

    Trigoane cu brânză
Trigoane cu brânză

Ingrediente

120 g brânză, la temperatura camerei

50 g seminţe chimen

¼ cană ceapă tocată

1 linguriţă coajă răzuită de lămâie

sare

piper

făină

1 foaie de aluat foitaj, dezgheţată

Preparare

Încingi cuptorul. Fărâmiţezi brânza cu o furculiţă. Adaugi ceapa, coaja răzuită de lămâie, sare şi piper după gust. Amesteci. Pe o suprafaţă dată cu făină, desfaci foaia de aluat şi o întinzi bine. Tai 9 pătrate și pui câte o lingură din compoziţia de brânză în mijloc. Înmoi fiecare margine cu degetele umede şi împachetezi în formă de triunghi. Foloseşti o furculiţă pentru a „sigila“ marginile fiecărui triunghi. Presari chimen şi bagi triunghiurile la cuptor. Laşi cam 15-18 minute, până devin pufoase şi aurii. Le ții să se răcească şi le serveşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Canicula in Grecia FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
fericire pexels jpg
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
1 trucuri sprancene jpg jpeg
horoscop shutterstock jpg
1 limonada cu ghimbir jpg jpeg
zodii pixabay jpg
cum faci zacusca de vinete si ardei fara coacere jpeg
summer 4246927 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net