Trucul ingenios pentru șnițele mai crocante și mai fragede ca oricând! Trebuie să punem două ingrediente în tigaie
Șnițelele sunt un preparat simplu, delicios, pe care mulți dintre noi îl consumăm destul de des. Iar atunci când încercăm să oferim acestei rețete un gust mai bun, sau o textură mai fragedă, mulți dintre noi uităm că este important și ce punem în tigaie, nu doar modul în care preparăm șnițelele.
Această rețetă este una care poate fi modificată și adaptată după gustul fiecăruia dintre noi. Indiferent dacă ne dorim un preparat cât mai simplu, sau dacă adăugăm nenumărate condimente și ingrediente la acestea, tot vom avea parte de șnițele delicioase, care se vor prăji în numai câteva minute!
Însă, este important să ținem minte faptul că gustul acestora nu ține numai de modul în care le batem, sau de ingredientele pe care le folosim! De multe ori, ce punem în tigaie este la fel de important, iar dacă ne dorim șnițele delicioase, putem adăuga în tigaie două ingrediente simple: unt și untură!
Sunt ingredientele secrete pentru șnițele delicioase
Nu mulți oameni cunosc acest truc, însă, potrivit bucătrarilor cu experiență, untul și untura trebuiesc adăugate în tigaie, înainte de a începe să prăjim șnițelele. Cu ajutorul acestora, ele vor fi mult mai gustoase și mai fragede decât dacă ar fi fost prăjite în ulei simplu.
Pentru o mâncare gustoasă, putem folosi orice tip de carne dorim, pe care să o batem bine, până când devine cât mai subțire. Apoi, putem să o condimentăm cu sare și piper, iar mai departe, după ce vom pregăti pesmentul, putem adăuga în el și alte condimente, cum ar fi boia, praf de usturoi, turmeric, sau chiar și puțină sare și piper în plus, dacă dorim.
Este o rețetă foarte ușor de făcut
Mai departe, tot ce trebuie să facem este să batem câteva ouă cu puțină făină. După ce lăsăm puțin șnițelele în amestecul de ou, trebuie să le dăm prin pesmet, iar apoi pot merge direct în tigaie. Iar, dacă ne dorim ca acestea să fie și mai fragede, putem folosi unt și untură, în loc de uleiul simplu.
Cu ajutorul acestui truc, vom avea o mâncare delicioasă, cu o textură plăcută și moale, de care nu ne vom mai sătura!