Unge pâinea cu unt la 22 de secunde după ce ai prăjit-o!
Cum să îţi faci singur acasă felia perfectă de toast dimineaţa?
100 de experţi nutriţionişti şi degustători britanici au evaluat într-o serie de peste 1.831 de teste separate cum trebuie preparată pâinea prăjită dimineaţa. Pare simplu, dar e o întreagă tehnologie: se prăjeşte felia de pâine exact 2 minute şi opt secunde (toasterul e setat pe penultima treaptă de intensitate), se lasă 22 de secunde până se unge cu unt în centru şi se lasă 1 centimetru neuns către margine. Cercetătorii au testat 73 de toppinguri diferite (gem, marmeladă, miere, sirop de brad, de arţar, 30 de sortimente de brânză, file de peşte, ouă fierte sau ochiuri, prosciutto, jamon, anşoa şi chiar şunculiţă) pentru a stabili cu ce se asortează mai bine. Dar nu au putut trage o concluzie.