VIDEO Care este secretul unui guacamole gustos și cremos. Rețeta lui Adrian Hădean

Ultima actualizare:

    Această rețetă de guacamole este cu atât mai ușor de preparat cu cât nu avem nevoie de multe ingrediente.foto: captură video
Această rețetă de guacamole este cu atât mai ușor de preparat cu cât nu avem nevoie de multe ingrediente.foto: captură video

Adrian Hădean, unul dintre cei mai reputați bucătari din România, ne învață cum să obținem rapid un preparat gustos, numai bun de împărțit cu prietenii și familia: guacamole.

Această rețetă este cu atât mai ușor de preparat cu cât nu avem nevoie de multe ingrediente.

Ingrediente guacamole

  • avocado
  • ardei iute/piper/Tabasco
  • zeamă de lime
  • roșii
  • usturoi

Mod de preparare guacamole

“Regula pentru guacamole este: avocado cu ceva iute (piper, ardei iute sau tabasco) plus ceva fresh (zeama de lime) plus ceva care să lege toate aromele (roșii și usturoi).

Cum facem? Scoatem pulpa de avocado din coajă cu o lingură, o punem într-un mojar și adăugăm ceva iute – ardei iute, pipier sau puțin tabasco, apoi ceva fresh – zeamă de lime sau lămâie. Acum legăm toate aromele cu roșii și usturoi. Aici intervine detaliul secret: de obicei, roșiile și usturoiul se folosesc în stare crudă pentru guacamole, însă noi le vom pune într-o tigaie, cu puțin ulei, sare, un pic de piper sau poate niște fulgi de chilli dacă vreți, și le vom băga la cuptor 10-12 minute. Apoi le adăugăm în mojar și le amestecăm bine cu pistilul”, a dezvăluit Adrian Hădean pe blogul său.

image
image
image
image
image
image
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
click jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net