Vinete pane

Ultima actualizare:

Profită de faptul că pe tarabe încă se mai găsesc vinete proaspete și prepară-le pane.

Ingrediente:

2 vinete

sare

½ cană parmezan ras

½ cană pesmet

1 ou

½ cană ulei

piper

Mod de preparare

Spală vinetele și șterge-le cu un prosop curat. Taie-le în felii nu foarte groase. Sărează-le și piperează-le după gust. Bate oul. Combină pesmetul și parmezanul. Încinge uleiul într-o tigaie.

Vezi continuarea modului de preparare 



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop webp
horoscop webp
pelinciledomnului jpg
dieta istock jpg
zodii, foto shutterstock jpg
ciorba de vacuta FOTO sfatulparintilor ro jpg
slanina ceapa webp
salata de boeuf jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net