Secretul unei vieți lungi, dezvăluit de o bunică ce a câștigat „Olimpiada antiîmbătrânire”: „Este răsplata unei vieți bine trăite”

Ultima actualizare:

Amy Hardison, o bătrânică în vârstă de 64 de ani care a câștigat locul cinci la „Olimpiada antiîmbătrânire”, un clasament online unde oamenii își comunică datele privind sănătatea pentru a arăta cum au încetinit îmbătrânirea, a dezvăluit care este secretul ei pentru o viață mai lungă.

Trucul unui vieți lungi / foto: Shutterstock
Trucul unui vieți lungi / foto: Shutterstock

Secretul unei vieți lungi nu ține de bani, potrivit lui Amy Hardison. La cei 64 de ani ai săi, femeia ocupă locul cinci la „Olimpiada antiîmbătrânire”, un clasament online în cadrul căruia oamenii își comunică datele privind sănătatea pentru a arăta cum au încetinit îmbătrânirea.

Bunicuța îi sfătuiște pe oameni să se axeze pe calitatea vieții și pe menținerea unor relații sociale sudate: „Cred că dacă ai trăit o viață în care ai ajutat pe cineva, simți că ai făcut o diferență. Ți-ai dat viața pentru a ajuta pe cineva mai important decât tine. Nu vorbim prea mult în societatea noastră despre cât de uimitor este să îmbătrânești", a spus Amy Hardison, conform businessinsider.com.

„Este răsplata unei vieți bine trăite”

De asemenea, susține că cea mai mare diferență o face legăturile strânse de familie și sentimentul profund de apartenență la comunitate: „Unele dintre cele mai mari privilegii ale vieții mele au fost să mă implic alături de oamenii pe care îi iubesc și să fac diferența”, a mai spus femeia.

Conform unor cercetări, implicarea în comunitate și atingerea unui scop anume sunt elementele care contribuie la longevitate, iar pentru Amy, timpul petrecut cu soțul, copiii, nepoții și prietenii ei este o parte din ceea ce o face să fie fericită că începe o nouă zi.

„Viața este încă dulce, este încă bună. Este atât de uimitor să-mi fi trăit viața și apoi să mă uit la copiii mei care sunt niște adulți minunați și să fiu pur și simplu uimită de ei. Este răsplata unei vieți bine trăite”, a mai adăugat Amy Hardison, în vârstă de 64 de ani, potrivit susrsei menționate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
horoscop (1) jpg
MixCollage 29 Jun 2024 09 04 PM 4666 jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Gratar FOTO Shutterstock
horoscop jpeg
gem picant de piersici jpeg
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net