3 legume pe care să le mănânci zilnic pentru un ten perfect

Ultima actualizare:

    Morcovii te ajută în lupta împotriva acneei
Morcovii te ajută în lupta împotriva acneei

Tenul tău şi-a pierdut strălucirea de altă dată? Au apărut primele riduri, pielea pare îmbătrânită înainte de vreme şi nici acneea nu te lasă în pace? Ar trebui să încerci o cură de detoxifiere optând pentru o dietă pe bază de legume. Nu trebuie să le consumi zilnic, însă ar trebui ca cel puţin de 3,4 ori pe săptămână să mănânci ardei roşu, morcovi şi spanac.

Ardei roşuArdeiul roşu poate fi consumat atât în stare proaspătă cât şi gătit la aburi sau la grătar. Conţine 100% din cantitatea de vitamina C de care are nevoie organismul tău într-o zi, fibre şi vitamina B6. De asemenea, este bogat în carotenoizi care ajută la prevenirea apariţiei ridurilor, ajută la circulaţia sângelui şi luptă împotriva procesului de îmbătrânire. Ardeii roşii sunt foarte recomandaţi şi împotriva acneei. Spanac Spanacul ar trebui inclus în dieta ta zilnică deoarece conţine fier, clorofilă, vitamina E, magneziu, vitamina A, fibre, vitamina C etc. De asemenea, spanacul este o bogată sursă de antioxidanţi, iar vitaminele A, C şi e sunt benefice pentru ten.

MorcovMorcovii sunt buni atât pentru ochi, cât şi pentru piele. Ei conţin vitamina A şi previn supraproducţia de celule din stratul exterior al pielii. Acestea împreună cu sebumul şi celulele moarte blochează porii tenului. Un alt motiv pentru care ar trebui să consumi morcovi: vitamina A pe care o conţin reduc riscul apariţiei cancerului de piele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
horoscop 17 martie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net