5 pași pentru o pedichiură îngrijită

O pedichiură frumoasă depinde de un întreg arsenal de instrumente pe care le folosești în acest scop, dar și de anumite trucuri care te ajută să obții și să menții unghiile picioarelor impecabile.

Trusa ta de pedichiură trebuie să conțină următoarele elemente: foarfecă, unghieră, pilă de unghii, pilă de călcâie sau piatră ponce, ulei de cuticule, bețișor și cuțit pentru cuticule, separator pentru degete, acetonă sau dizolvant pentru lac de unghii, dischete demachiante, bețisoare de ureche, un lac de bază, ojă.

1.Înmuierea

Dacă ai deja unghiile vopsite, îndepărtezi oja cu acetonă sau cu un alt tip de dizolvant. Înmoi picioarele în apă călduță, în care ai amestecat sare grunjoasă sau de mare. Le ții cufundate 10-15 minute. Astfel, pregătești pielea pentru procedurile care urmează. Poți să adaugi în apa de baie câteva picături de ulei de lavandă, cu proprietăți antiseptice, sau zeamă de lămâie, care îți va albi unghiile.

2.Gomajul

După înmuiere, următorul pas este exfolierea tălpilor. După ce-ți usuci picioarele, îndepărtezi pielea moartă prin gomaj. Poți să prepari chiar tu un produs de exfoliere, prin combinarea sării grunjoase sau a zațului de cafea cu miere. Insiști în zona călcâielor, folosind o pilă specială sau o piatră ponce pentru a îndepărta celulele moarte.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Îți cade părul? Probabil că și tu faci aceste greșeli

Fără iritații după epilare!

FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub anamaria prodan png
cub amal george cooney png
foto sex jpeg
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
femeie sexy jpg
foto sex jpeg
zodia singura de sarbatori jpg
cub horoscop 1 gif
Doliu in perioada Craciunului