5 sfaturi ca să-ţi faci singură pedichiura

Relaxează-ţi picioarelePune într-un lichean apă călduţă, sare de baie şi uleiuri esenţiale. Stai cu picioarele în apă pentru 15 minute, timp în care pielea se va înmuia şi curăţa. Freacă uşor picioarele şi tălpile cu o mănuşă de baie sau o piatră ponce pentru a îndepărta celulele moarte. Masajul te va ajuta şi la îmbunătăţirea circulaţiei periferice, picioarele se vor dezumfla şi le vei simţi din nou uşoare.  

Curăţă oja vecheNu lăsa oja veche pe unghii! Curăţ-o foarte bine înainte de a aplica noul lac de unghii. Foloseşte pentru asta dizolvant şi discuri demachiante. Când se dizolvă, oja poate păta pielea din jurul unghiei. Asigură-te că ai îndepărat orice urmă.

Curăţă cuticuleleCuticulele sunt deja înmuiate deci este destul de uşor acum să le împingi spre baza unghiilor. Foloseşte pentru asta un beţişor de bambus. Este total interzis să tai cuticulele cu foarfeca sau unghiera.

Taie unghiile dreptTaie unghiile drept folosind forfecuţa pentru unghii. Forma dreaptă ajută la prevenirea unghiilor încarnate. Nu tăia niciodată unghiile pe laterale! Pentru părţile laterale poţi folosi, în caz de nevoie, o pilă mai dură. După ce ai dat formă unghiilor, pileşte-le foarte bine. Poţi folosi inclusiv pila specială care conferă luciu unghiei. În felul acesta vei îndepărta toate asperităţile iar lacul de unghii se va „prinde” foarte bine.

Aplică stratul de bază, iar apoi lacul de unghiiPentru început fă o separare a degetelor folosind un despărţitor de degete. Apoi, aplică stratul de bază şi aşteaptă să se usuce.  Alege nuanţa dorită de ojă şi aplic-o pe unghii în dublu strat. Timp de o oră rămâi desculţă pentru a permite lacului de unghii să se usuce. Poţi folosi şi produse de uscare rapidă.

mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
adrian romcescu mp4 thumbnail png
foto1 la sfinxB jpg
cabral dominicana jpg
Răzvan Burleanu în Qatar FOTO Twitter
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
image
image
image
image
Machiaj simplu de seară
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Mască de față cu Aloe Vera jpg
măști de față pentru acnee jpg
Greșeli de îngrijire personală. Sursă foto: Pixabay
cele mai toxice si manipulatoare zodii feminine jpg