6 sfaturi să-ţi împodobeşti corect pomul de Crăciun

Ultima actualizare:

    Bradul trebuie aşezat într-un colţ al camerei, în aşa fel încât să nu te loveşti sau să te agăţi în el
Bradul trebuie aşezat într-un colţ al camerei, în aşa fel încât să nu te loveşti sau să te agăţi în el

Goana după cadouri a început deja, iar cel mai emoţionant moment pentru întreaga familie este achiziţionarea şi împodobirea bradului de Crăciun. Trebuie să ştii însă că există anumire reguli pe care ar trebui să le respecţi când ornezi pomul pentru a evita accidentele. Uite la ce să fii atent!

1. Aruncă orice instalaţie electrică de Crăciun defectă sau ruptă. Specialiştii recomandă utilizarea benzilor adezive în loc de prelungitoare pentru a lega între ele ornamentele cu luminiţe de Crăciun.

2. Alege un brad proaspăt tăiat. Un pom proaspăt are acele verzi şi care nu se rup cu uşurinţă când sunt îndoite între degete. De asemenea, partea de jos a copacului trebuie să fie lipicioasă, cu răşină.

3. Menţine umiditatea în camera unde-l aşezi. Alege un loc mai răcoros, şi menţine umiditatea în încăpere. Ţine bradul departe de orice sursă de căldură, adică conducte, lumânări, calorifere şi şeminee.

4. Aşează-l într-un colţ al casei. Evită să blochezi căile de acces, uşişle şi ferestrele.

5. Verifică materialul din care e confecţionat. Dacă decizi să cumperi un brad artificial, alege unul din PVC. Nu se aprinde uşor, nu se topeşte de la beculeţe şi nici culoare de pe crengi nu se ia uşor.

6.Luminaţi-l corespunzător. Nu conectaţi mai mult de trei instalaţii de luminiţe şi aveţi grijă ca fiecare să aibă maximum 50 de beculeţe. De asemenea, evitaţi să-l împodobiţi cu ornamente mici, ascuţite sau fragile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net