Alege sutienul potrivit, în funcție de forma sânilor

21 aprilie 2016
image
Această clasificare utilă te va face să privești cu alți ochi bustul.www.clickpentrufemei.ro

În timp ce pentru bărbați sânii sunt pur și simplu atrăgători, indiferent de tipul și mărimea lor, pentru unele femei forma poate fi considerată o adevărată dramă. Iar alegerea unui sutien este de multe ori o mare provocare.

O echipă de cercetători din Statele Unite a studiat îndeaproape forma sânilor la femei și a identificat șapte tipuri diferite. Această clasificare utilă te va face să privești cu alți ochi bustul.

Cumpărarea unui sutien nu are de a face cu dimensiunile, potrivit experților. Se pare că ar trebui să te gândești la formă, mai mult decât la mărime, atunci când cauți o lenjerie care să te facă să te simți confortabil și atunci când porți ceva mulat, dar și când optezi pentru un tricou lejer.

1. Rotunzi

În cazul în care sânii tăi par să fie la fel de plini atât în ​​partea superioară, cât și în cea inferioară, atunci faci parte din această categorie. În acest caz nu ai nevoie de sutiene speciale, căptușite, fiindcă nu îți este necesară o lenjerie care să ajute la modelarea sânilor - natura a făcut asta pentru ele.

2. Mameloane îndreptate spre exterior

În cazul în care mameloanele sunt îndreptate spre exterior, gravitând în sens opus centrului pieptului, atunci ești una dintre femeile cu acest tip de sâni. Pentru ceel ca tine se recomandă purtarea unor bustiere, dat fiind că ele ajută la încorsetarea și atragerea lor către centru, lăsând la vedere un decolteu sexy.

Află pe clickpentrufemei.ro de ce tip de sutien ai nevoie, în funcție de forma sânilor. 

1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
zona de confort jpg
image png
woman 591576 1920 jpg
sare cartofi prajiti jpeg
yoga 2176668 1280 jpg
retete cartofi png