Castravetele, remediu pentru cearcăne și ochi umflați

17 octombrie 2017
article img
Castravetele conține acid ascorbic și cafeic, care combate retenția de apă din organism, diminuând aspectul de ochi umflați.clickpentrufemei.ro

Datorită proprietăților, vitaminelor și mineralelor, castravetele este una dintre legumele folosite în prepararea multor produse destinate îngrijirii pielii. Pe lângă cremele pe care le poți utiliza pe tegument, la fel de eficiente sunt și remediile naturale.

astravetele conține o cantitate mare de apă, motiv pentru care este ideal pentru hidratarea și reducerea inflamației (are proprietăți antiinflamatorii) pielii, menținând-o catifelată.

Probabil că ai auzit sau văzut femei care își pun pe ochi felii de castravete. Aceasta este un remediu natural pentru combaterea cearcănelor, pungilor de sub ochi și alte astfel de probleme dermatologice.

Iată pentru ce poți folosi castravetele:Ochi umflați

Castravetele conține acid ascorbic și cafeic, care combate retenția de apă din organism, diminuând aspectul de ochi umflați. Spală un castravete şi taie două felii. Pune-le pe o farfurie și dă-le la frigider pentru 10 minute. Apoi, aplică-le pe ochi și lasă-le să acționeze 25-30 de minute. Repetă tratamentul în fiecare seară.

Cearcăne

Castravetele nu este o soluție permanentă pentru cearcănele, dar antioxidanții și substanțele nutritive din legumă au capacitatea de a deschide culoarea pielii din jurul ochilor. Aplică felii de castravete pe ochi, la fel ca în cazul ochilor umflați.

Descoperă alte beneficii pentru ten ale castravetelui pe clickpentrufemei.ro.

Cearcăne? Scapă de ele în mod natural!

Cum să estompezi pungile de sub ochi