Ce make-up alegem vara aceasta? Iată sfatul specialiștilor

Ultima actualizare:

Vara a venit, temperaturile ridicate au pus stăpânire pe România, astfel că pe lângă beneficiile pe care căldura ni le aduce, trebuie să facem față și temperaturilor cu plus.

Ce culori se poartă?
Ce culori se poartă?

Chiar și la 30 de grade, doamnele și domnișoarele tot vor să arate bine, așadar în această perioadă trebuie să acordăm o atenție sporită felului în care ne machiem, dar mai ales produselor pe care alegem să le folosim.

Ce culori să folosim?

Click! a dorit să afle secretele make-upului perfect în vara anului 2022, astfel că a vorbit cu unul dintre cei mai apreciați make-up artiști din România, Andra Tică, care ne-a dezvăluit tot ceea ce trebuia să știm. Iată ce ne-a zis!

Care sunt tendințele în materia de make-up?

Anul acesta tendințele în materie de make-up se concentrează în jurul culorii, mai ales în ceea ce priveste machiajul ochilor. Vom vedea cum rimelul colorat revine în trenduri si este o optiune perfectă pentru orice culoare a ochilor, pentru un make-up vesel si vibrant de vară.

Este vreun must have vara aceasta?

In vara anului 2022 se poartă make-up-ul intens și îndrăzneț, plin de culoare și de accesorii. Cererea pentru accesorii strălucitoare care se pot aplica pe față a crescut considerabil și ne pregătim să vedem din ce în ce mai mult sclipici, paiete, perle, pietre prețioase integrate.

Citește și: Haine la modă în primăvara lui 2022. Ce sfaturi au designerii

Lipgloss-ul revine în atenție după mai mulți ani în care a stat pe locul doi, în urma rujului mat, rezistent la transfer.

Lipgloss-ul e jucăuș și dă dimensiune buzelor. Ca si conturing o sa se poarte lookul mult mai natural cu texturi care se adapteaza tenului mai bine.

Truc de frumusețe, ochii bine conturați

În privința machiajului ochilor, ce ne poți spune?

Se poartă ochii conturați, dar nu cu linii atât de evidente și de prelungite, ci mai estompate. Conturul în stil ochi de pisică al ochilor dă un aspect tineresc și i se potrivește oricui, dacă nu vorbim de linii pronunțate. Linia trasată cu creionul va fi difuzată cu puțin fard de pleoape, pentru un aspect mai natural.

Urmărește și: Ce planuri de vacanță au vedetele? Voi ați merge aici? 

Ce culori ar trebui să folosim pentru buze?

Rujurile se poartă, în 2022, în culori îndrăznete, ca de exemplu, roșu sau portocaliu.

Despre sprâncene ce ne poți spune?

Sprâncenele trebuie să fie cât mai naturale, laminate iar genele să fie alungite și încărcate de mascara, ochii să fie conturați puternic cu eye-liner.

Blush-ul trebuie folosit, dar cu măsură

Un tips pentru un machiaj fabulos?

Blush-ul revine in nuante de roz, însă tehnica de aplicare este un pic diferită fată de ceea ce cunoastem deja. Se ia un fard de obraz roz si se aplica precum o pudră de contur, pe linia obrajilor, pană se unește cu cea a ochilor. Este un trend inspirat din anii `80, foarte vesel și pentru cele care indrăznesc să se exprime prin intermediul culorilor. Este bine, însă, să fii atentă la cât de mult blush aplici, pentru a nu crea un efect ridicol. 

Andra Tică este un make-up artist apreciat în România, ce a colaborat cu multe vedete autohtone. Anii de experiență au ajutat-o să coopereze foarte bine cu doamnele și domnișoarele pe care le machiază, sfătuindu-le și ajutându-le să-și găseasc make-up potrivit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii muncitoare jpg
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
horoscop jpeg
tocana ficat ceapa jpeg
horoscop pexels jpg
cub horoscop iertare png
5 RETETE de salate mega sanatoase pentru pachet Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca (1) jpg
piure de cartofi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net