Ceaiul și supa din ghimbir te ajută să-ți recapeți silueta
Rădăcina de ghimbir este un condiment care dă savoare unică preparatelor, având un gust acru-picant. Însă nu doar în bucătărie poate fi utilizată. Ghimbirul are proprietăți terapeutice, cu efecte benefice în topirea grăsimii abdominale. În plus, detoxifică și elimină senzația de balonare.
Ca să poți slăbi cu ajutorul ghimbirului, nu trebuie să ai probleme de sănătate, pentru că acesta are și contraindicații. De exemplu, nu e bine să-l consumi dacă ai alergie și dacă suferi de ulcer, pentru că dă arsuri, ori boli de ficat.
Ești gravidă? Evită să mănânci ghimbir, pentru că încă nu s-au făcut suficiente studii legate de impactul substanțelor din ghimbir asupra fătului și e mai bine să nu riști. De asemenea, trebuie să știi că dacă îl consumi în exces poate provoca tulburări de tranzit, cum este constipația.
Beneficiile rădăcinei
Lăsând la o parte contraindicațiile, ghimbirul are proprietăți medicinale și, de aceea, este folosit de multă vreme pentru tratarea bolilor. Asta pentru că poate reduce inflamațiile, îmbunătățește digestia, reduce colesterolul „rău“, te ajută să te relaxezi și, bineînțeles, arde grăsimile.
Află cum să-ți recapeți silueta cu ceai și supă din ghimbir pe clickpentrufemei.ro.
Ceaiul de ghimbir, cel mai puternic medicament5 motive neașteptate pentru care te îngrași ușor