Cele mai întâlnite motive de ceartă în cuplu

simeon stalpnicul png
De la ce se ceartă cuplurile clickpentrufemei.ro

În orice cuplu, comunicarea este esenţială, întrucât ea previne majoritatea certurilor. Acestea apar când te aştepţi mai puţin din tot felul de neînţelegeri, iar rezolvarea lor poate fi înfăptuită numai prin eforturile celor doi parteneri. Află care sunt cele mai întâlnite motive de ceartă!

Gelozia

Este poate cel mai întâlnit motiv, mai ales în rândurile partenerilor posesivi. Ea poate genera discuţii, certuri sau chiar despărţire, chiar dacă cele mai multe cazuri de gelozie sunt, de fapt, nejustificate. Dacă partenerul tău are o viaţă dublă şi tu ai aflat acest lucru, ai toate motivele să te simţi neîndreptăţită, însă dacă o femeie îi zâmbeşte provocator pe stradă nu înseamnă că trebuie să faci o criză de gelozie. Învaţă să discuţi cu calm despre ce te deranjează şi să îi oferi libertatea de care are nevoie.

Diferenţele din familie

Un alt motiv din spatele certurilor este chiar familia partenerilor. Adesea, se întâmplă să nu îţi placă de mama partenerului tău de viaţă, ba chiar să intri în conflict cu ea din motive banale. Ţine cont că acest lucru îl va deranja nespus pe fiul ei, care nu suportă să se afle la mijloc. Încearcă să comunici cât mai mult cu el, pentru a te apropria şi mai tare şi lasă-l să vadă că îi accepţi familia cu bune, cu rele. Limitează vizitele şi interacţiunea cu părinţii partenerului, pentru ca toată lumea să fie mulţumită.

Citeşte ce alte motive de dispută mai sunt întâlnite în cuplu, pe clickpentrufemei.ro.

De ce e bună mierea pentru părul tău?

Cum scapi de bătături?

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
pod peste Dunare 6
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Horoscop 29 septembrie sursa foto Pixabay
horoscop 28 septembrie (sursa Foto Pixabay)
Netflix, serviciu de difuzare online bazat pe abonamente. Sursa foto: pexels.com
Asigurarea RCA. Surse foto: pixabay.com
image png
cuplu