Cele mai neobișnuite trucuri la care apelează vedetele. De ce își dau cu fixativ în pantofi

Cu siguranță toate femeile admiră aparițiile pe care le au vedetele internaționale, pe covorul roșu. Dar cum se face că mereu sunt impecabile, că părul lor este întotdeauna pus la punct, iar ținuta nu are cusur? Îți vom dezvălui, în cele ce urmează, câteva dintre trucurile la care apelează divele și nu-ți face griji, chiar și tu le poți pune în aplicare.

Vedetele folosesc fixativ pentru pantofi
Vedetele folosesc fixativ pentru pantofi

Marile personalități feminine internaționale știu întotdeauna ce trebuie să facă, pentru a arăta impecabil la fiecare apariție pe care o au fie la evenimente, fie pe micul ecran. 

Iar dacă nu știu ele ce să facă, stiliștii lor sunt la curent cu tot ce se întâmplă și cum pot să repare de la cel mai mic accident, până la cel mai imposibil. 

Vedetele și trucurile lor neobișnuite: de ce își dau cu o periuță de dinți în păr și de ce aplică fixativ în pantofi

Probabil nu doar o singură dată ți s-a întâmplat să vezi, pe covorul roșu, numai coafuri impecabile și bine puse la punct. Care să fie secretul, oare? Potrivit stiliștilor de la Hollywood, majoritatea vedetelor folosesc fixativul pentru șuvițele rebele cu ajutorul periuței de dinți. 

Cum? Mai exact, acestea pulverizează fixativ pe o periuță de dinți, iar cu ajutorul acesteia, netezesc toate firele rebele ce nu pot fi așezate cu o perie de păr obișnuită. Întotdeauna efectul va fi unul wow!

Citește și - Modelul care a plătit 5.000 de lire sterline pentru a reduce dimensiunea frunţii cu 3 cm. Motivul pentru care a recurs la această intervenţie

Rămânem tot la capitolul fixativ și vă spunem că divele nu au niciodată probleme cu pantofii sau cu sandalele. Pentru astfel de probleme, acestea apelează tot la fixativ. Pur și simplu pulverizează fixativ pe pantofi sau pe sandale, fix în zona problematică. Specialiștii informează că fixativul are anumite proprietăți de a înmuia pielea dură, astfel încât încălțămintea nu mai poate cauza răni sau bătături neplăcute. 

Fond de ten pe urechi și șampon uscat pe gât

Pentru ca machiajul lor să fie unul impecabil, vedetele internaționale folosesc fondul de ten chiar și pe urechi. În România, make-up artiștii pricepuți fac același lucru, așa că să nu te sperii dacă ai nevoie de o ședință de make-up și se întâmplă acest lucru, ci să spui, mai degrabă, mulțumesc!

Fondul de ten se aplică și pe urechi pentru ca machiajul să fie uniform, mai ales dacă vedetele trebuie să stea într-o lumină puternică sau să facă o ședință foto. 

Un alt truc la care apelează vedetele este șamponul uscat și nu, nu pentru a reîmprospăta părul! Specialiștii susțin că multe dintre divele de la Hollywood aleg să aplice șampon uscat pe gât pentru a împiedica părul să se lipească de piele, în mod accidental. 

Săpun pentru deblocarea fermoarului

Atunci când alegem să purtăm o rochie, o fustă sau o pereche de pantaloni cu fermoar, trebuie să luăm în calcul și micile accidente. Vedetele internaționale au mereu în geantă un săpun mic, asta în cazul în care fermoarul se blochează. Săpunul, spun specialiștii, poate fi folosit cu brio pentru a debloca un fermoar. 

Ultimul truc, dar nu cel din urmă, este legat de coborârea din mașină. Marile dive internaționale au mereu grijă cum coboară din mașină, mai ales dacă poartă rochie sau fustă. Mai exact, fac acest lucru cu picioarele apropiate, mai ales că, de-a lungul timpului, au existat numeroase situații neplăcute în care paparazzii au prins cele mai neplăcute ipostaze în care s-ar fi putut afla. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net